A1 Quality Growers Group

A1 Quality Growers Concept

Ter Introductie

Op initiatief van D.T.I.vond in 2005 en 2006 besprekingen plaats met een aantal kwekers. Waarbij het idee werd besproken een organisatie op te richten voor de marketing van een assortiment groene en bloeiende kamerplanten. Deze al of niet onder eigen label van de kopende partij. Voorwaarde daarbij is, dat alle te voeren producten altijd van de allerbeste kwaliteit moeten zijn. A1 en exclusief voor deze doelgroep. Voortdurende controle op de naleving van deze voorwaarden is daarom noodzakelijk.

A1 verzorgt voor U:

 • Afzet kanalen
 • Logistieke processen
 • Marketing acties
 • Slagkracht in de markt.
 • De A1 Quality Growers Group vervult hierin een begeleidende rol. Met seizoen gedreven aanbiedingen en als communicatiespil tussen kweker, logistiek kanaal en afzetmarkt in diverse Europese landen neemt A1 u werk uit handen.

  Doormiddel van een persoonlijk op uw organisatie afgestemd lidmaatschap verzekert u uw organisatie van bestaande maar ook zeker nieuwe klanten. Dit zonder uw werkwijze of organisatie drastisch te veranderen.

  Aanleiding

  Als gevolg van toenemende transparantie van de markt wordt ervaren, dat vooral grotere tuincentra en groepen tuincentra behoefte hebben aan producten, die ze onder eigen label ter verkoop kunnen aanbieden. Producten die een zekere exclusiviteit (d.m.v. kwaliteit verpakking en informatie) hebben. Bovendien neemt de behoefte bij grotere ketens steeds meer toe, om direct zaken te doen met kwekers of kwekers organisaties. Verkoop onder eigen label of wel de Grand Cru zal dan ook een positief effect hebben op het aankoopgedrag van de consument.

  • Kwaliteit (A1 Quality)
  • Service
  • Markt conforme prijzen staat

  Doelgroep

  Alleen tuincentra of ketens die zich professioneel weten te onderscheiden in hun land of omgeving komen in aanmerking. Zij moeten voldoende verkooppotentieel kunnen bieden aan onze A1 Quality Growers groep. De twee en driesterren restaurants onder de tuincentra.